't Heerlens Heitje

non-profit organisatie
Vrijwilligerswerk
Buurtinitiatief
Gemeente
‘t Heerlens Heitje is de naam van het unieke Heerlens concept waarbij u wordt beloond voor het doen van klussen in uw buurt. U draagt bij aan een fijnere buurt en krijgt daarvoor Heerlense Heitjes die u kunt besteden bij Heerlense ondernemers.

't Heerlens Heitje

Een prettige woon- en leefomgeving, dat wil iedereen! Heerlenaren zijn trots op hun stad en dragen daarom graag hun steentje bij. Daarom heeft Gemeente Heerlen een uniek concept bedacht: inwoners van 21 jaar en ouder kunnen Heitjes verdienen door karweitjes te doen. Deze zijn te besteden bij lokale ondernemers die deelnemen.

Hoe werkt het voor inwoners?

Meedoen kan in drie eenvoudige stappen:

1. Download de app

Meedoen als ondernemer? Registreer u op het platform van het heitje.

2. Doe een karweitje

1 Heerlense Heitje staat gelijk aan 1 euro!

3. Verdiende Heitjes uitgeven

U kunt al bij vele ondernemers in Heerlen betalen met Heitjes. 

Meer informatie hier

Hoe werkt het voor ondernemers?

Heerlen gaat van start met een nieuw innovatief betaalmiddel. Inwoners voeren karweitjes uit in de buurt en worden hiervoor beloond in digitale Heerlense Heitjes.

De heitjes worden verzameld in een app. Deelnemers kunnen deze digitale munten vervolgens besteden bij u als lokale ondernemer. Dus voor het verven van een paaltje of gevel, drinken ze bij u wellicht een drankje of kopen ze een cadeautje.

Voor ondernemers is er een speciale webapplicatie waar u toegang toe krijgt. De heitjes, waarmee de deelnemers bij u betalen, ontvangt u in deze applicatie. De heitjes worden vervolgens omgezet naar euro’s die u via de gemeente krijgt uitbetaald. Interesse om deel te nemen? Registreer u dan via heitje.heerlen.nl.

Wie

Volwassenen
Senioren

Waar

Geleenstraat 27
Heerlen

Contact

Neem contact op met Amber-Helena:

Amber-Helena Reisig
Contactpersoon
5