Sociaal Maatje gezocht!

Gevraagd
Helpen

Het hebben van een sociaal vangnet is van groot belang in onze maatschappij. Maar wat als je dat niet hebt? Mensen zijn sociale wezens; we hebben elkaar nodig. Wie vrienden en familie moet missen, kan voor veel moeilijkheden komen te staan. Daarom is er Sociaal Maatje Heerlen. Wij zijn een vrijwilligersorganisatie die mensen uit Heerlen helpt om in contact te komen met anderen. Eenzaamheidsbestrijding op een laagdrempelige en positieve manier.

Maatje worden

Wil jij een maatje worden? Bij Sociaal Maatje zijn er heel veel verschillende manieren waarop je iemand kunt helpen. Je kunt zelf kiezen wat je leuk vindt om te doen! Denk aan samen een kop koffie drinken, een praatje maken, samen boodschappen halen, een klusje klaren, naar een theater gaan..... Niets is te gek

Er zijn twee vormen van vrijwilligerswerk: sociale ondersteuning of praktische hulp. Bij beide vormen betreft dit één op één contact. Dit kan zowel vrijwilligerswerk zijn op basis van structurele inzet of eenmalige inzet. Wij zoeken samen met jou uit welke vorm van vrijwilligerswerk het beste bij je past. Er wordt ten alle tijden gestreefd naar het maken van een prettige en eventueel duurzame klik.

Meld je aan via Home - Sociaal Maatje Heerlen

Wie

Volwassenen
Senioren
Rolstoelvriendelijk

Contact

Neem contact op met Zoë:

Zoë Bormans
Contactpersoon
0